top of page
Search

Perusmoduulin sisältö


Me koemme, että fysioterapiasta puuttuu ruumiillisuus. Emme kuitenkaan halunneet luoda koulutuksiamme vain fysioterapeuteille, vaan kutsumme ruumiillisuuden äärellä kaikki ihmistyöntekijät, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan. Kutsumme sinut tutkimaan ruumiillisuuden puuttumista ihmisissä, yhteiskunnassa, ihmistyössä sekä terapiassa ja oivaltamaan, miten somaattisuus syventää ammatillista osaamistasi.

Perusmoduulimme on kokemuksellinen matka omaan ruumiillisuuteen, somaattisuuteen.

Oletko kokenut miten kehon eri kerrokset liikuttavat sinua? Luut, lihakset, sidekudos, iho.

Miten aivan elämämme alkupäivinä nämä kaikki kerrokset ovat alkaneet muodostua omiksi kerroksikseen keskilinjan ympärille.

Miten näiden kehon kerrosten liike eroaa toisistaan? Mikä sinussa liikkuu, kun liikut?

Miten ohjaan huomioni omiin tai asiakkaan kehon eri kerroksiin?

Perusmoduulissa saat kokemuksen kehon eri kerrosten liikkeestä, sekä omassa kehossa että toista koskettaessa.

Kehon kerrokset kertovat erilaista tarinaa, niillä on omat kokemuksensa.

Koemme, että voit koskettaa toisessa vain sellaisia kerroksia ja syvyyksiä, joita olet itse kokenut omassa kehossasi. Lisäksi on tärkeää tulla tietoiseksi omasta tarinasta ja uskomuksista, jotta voit riisua ne kohdatessasi toisen.

Perusmoduulin kokemuksellinen matka anatomiaan tuo sinut vahvasti kiinni omaan ruumiillisuuteesi, vahvasti yhteyteen itsesi kanssa. Se antaa sinulle kokemuksen kehon keskilinjasta ja sen vakaudesta, kehon juurtumisesta.

Kun olet yhteydessä omaan ruumiillisuuteesi, sinulla on mahdollisuus olla ihmisten kanssa kadottamatta yhteyttä itseesi.

Silloin voit kohdata ja koskettaa toista turvallisesti, kunnioittavasti ja ymmärtää syvemmin mitä hänen kehonsa kertoo.Voit kohdata ja koskettaa niin, että oma tarinasi ja energiasi ei siirry häneen. Voit olla erillinen ihminen ja avautua samaan aikaan yhteydelle.

Perusmoduulimme luo siis ruumiillisuuden prosessin, jonka ajattelemme pitävän sisällään myös kehoyhteyden, kautta pohjan kaikelle kohtaamiselle ja koskettamiselle.

Meidän maailmassamme se on avain ihmisyyteen.

Tämän vuoksi edellytämme kaksipäiväiseen perusmoduuliin osallistumista kaikilta syventäviin moduuleihin tulijoilta.

Perusmoduulit ovat rinnakkaisia keskenään. Valitse siis yksi perusmoduuli.

Ensimmäiset perusmoduulit järjestetään 12-13.1.2024 sekä 9-10.2.2024

Koko perheen hyvinvointikeskus Olennaisessa, Porissa.

Perusmoduulin hinta 380€ (sis. alv)

Lisätietoja koulutuksesta: karoliina@olennainen.me tai maija@olennainen.me

Ilmoittautumiset: karoliina@olennainen.me

”Intuitiivinen ja turvallinen kosketus, kohtaaminen ja hoitaminen on mahdollista vain oman kehoyhteyden ja oman somaattisuuden kautta.”

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Kehosta ruumiillisuuteen

Haluamme ihmetellä yhdessä ruumiillisuuden prosessia. Irrottaa, tai ehkä keventää otettamme kehosta, joka sanana kulttuurissamme on ulkoapäin ohjautuvaa. Kutsua teitä sen sisäsyntyisen, jatkuvasti muu

コメント


bottom of page